ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος ακολουθούν τη γενικότερη λογική της οικογένειας Αγγελή και τη “μανία” για ποιότητα. Επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από μικρές φάρμες της επικράτειας, όπου τα ζώα βοσκούν και αναπτύσσονται με τον παραδοσιακό τρόπο, και δεν προέρχονται από εργοστάσια όπου μεγαλώνουν με βιομηχανικές μεθόδους.

Ο πελάτης ο δικός μας απολαμβάνει την απόλυτα καλή γεύση του κρέατος.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το κρεοπωλείο Αγγελής παρέχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία κρεατικών και πουλερικών, όπως:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Το όνομά του εμπνευσμένο από Ενετό ζωγράφο και η δημιουργία του ως πιάτο, διατροφική ανάγκη μιας κοντέσας. Το καρπάτσιο είναι το ευγενές όνομα που έδωσε ο δημιουργός του Giuseppe Cipriani στις λεπτές φέτες ωμού μοσχαριού. Η παρασκευή του αυθεντικού καρπάτσιο απαιτεί μαεστρία. Το κρεοπωλείο Αγγελής φημίζεται για το καρπάτσιο που φτιάχνει και δεν είναι τυχαίο που διάσημοι σεφ περνούν από εκεί για να το απολαύσουν.

Παλαίωση Κρέατος

Στο κρεοπωλείο Αγγελής εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια παλαίωση κρέατος. Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το κομμάτι κρέατος που του αρέσει και στη συνέχεια αυτό να μπει σε ειδικούς θαλάμους συντήρησης, σε συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, ώστε να “σιτέψει” και να γίνει, πιο μαλακό, πιο νόστιμο, πιο ποιοτικό.

Παλαίωση κρέατος

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Το κρεοπωλείο Αγγελής δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες και παρέχει τη δυνατότητα διανομής στο χώρο σας.

Τηλ. 2103232211

Χειροποίητα λουκάνικα

Ένα από τα φημισμένα προϊόντα που μπορεί κανείς να προμηθευτεί στο κατάστημα Αγγελής είναι τα λουκάνικα παραγωγής μας. Μια συνταγή που “δουλεύτηκε” και τελειοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη, μετά από δοκιμές χρόνων. Τα χειροποίητα λουκάνικα φτιάχνονται με εξαιρετικής ποιότητας κρέας και εμπλουτίζονται γευστικά με ελάχιστα φρέσκα μπαχαρικά. Είναι πεντανόστιμα και ελαφριά στη γεύση και προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Χειροποίητα λουκάνικα