ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΓΕΛΗΣ – ΠΡΟΦΙΛ

Ένα σύγχρονο κρεοπωλείο στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά της, τη Βαρβάκειο. Σύγχρονο μεν, αλλά με μακρόχρονη ιστορία. Ο Θάνος συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση, αφού και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του ασχολούνταν με τον κλάδο του κρέατος. Οι παιδικές αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν στο χώρο αυτό, όταν το 1979 απέκτησαν το κατάστημα στη Βαρβάκειο, έγιναν όραμα για τη συνέχιση του επαγγέλματος.

Στο κρεοπωλείο Αγγελής θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία κρεατικών και πουλερικών με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης, ενώ υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και η τεχνογνωσία για παλαίωση κρέατος. Δε θα προμηθευτείτε μόνο νωπά κρέατα και υπέροχες λύσεις έτοιμες για μαγείρεμα, αλλά θα μάθετε και ένα σωρό μυστικά…. για τη σωστή συντήρηση και παρασκευή των αγαπημένων σας κρεατικών και πουλερικών, τα υλικά που ταιριάζουν στο καθετί, και τέλος, νόστιμες συνταγές για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας!

Όσο για την πρόσβαση; Αυτή γίνεται πανεύκολα από την οδό Αιόλου, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να μπει κανείς μέσα στη Βαρβάκειο. Αν πάλι απολαμβάνετε τη βόλτα στην κεντρική αγορά της πόλης, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τα ψώνια σας από το κρεοπωλείο Αγγελής με βόλτα στα καταστήματα μπαχαρικών, να δοκιμάσετε παραδοσιακά προϊόντα και ιδιαίτερα τυροκομικά, και γενικότερα να απολαύσετε έναν όμορφο περίπατο σε ένα ιστορικό σημείο της Αθήνας.

Απολαύστε φρέσκα κρέατα εξαίρετης ποιότητας, αλλά και άψογη εξυπηρέτηση!

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΓΕΛΗΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ

Η οικογένεια Αγγελή ασχολείται με το κρέας εδώ και αρκετές δεκαετίες. Από το 1979 διατηρεί το κατάστημά της στη Βαρβάκειο Αγορά. Την εποχή εκείνη η αγορά αυτή ήταν ένας “μύθος”, το σημείο συνάντησης των Αθηναίων για τις αγορές τους, μιας και δεν υπήρχε η σημερινή πληθώρα καταστημάτων. Για την ελληνική οικογένεια, η βόλτα στη Βαρβάκειο και η επιλογή του κρέατος που θα έμπαινε στο Κυριακάτικο τραπέζι ήταν κάτι σαν “γιορτή”.

Έχοντας μεγαλώσει με αυτές τις εικόνες, ο Θάνος Αγγελής, αποφάσισε να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση, προσφέροντας αγνά και ποιοτικά κρεατικά στο σημερινό καταναλωτή. Μαθήτευσε στους καλύτερους κρεοπώλες και έχει αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να διαλέγει για εσάς το καλύτερο κρέας, ξεχωρίζοντας τις ελληνικές ποικιλίες από τα εξωτερικά και μόνο χαρακτηριστικά τους, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξει σε σφραγίδες και έγγραφα πιστοποίησης… Με χαρά, μάλιστα, μοιράζεται τις γνώσεις του και “διδάσκει” στους πελάτες τα μυστικά για να ξεχωρίζουν το καλό κρέας! Αυτό που έχει μεγαλώσει φυσικά, όπως λέει ο ίδιος, στη φύση, στον ήλιο, και όχι σε εργοστάσια, υπό συνθήκες πάχυνσης για παράδειγμα.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΓΕΛΗΣ – ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ο σημερινός ιδιοκτήτης, Θάνος Αγγελής, μοιράζεται την πολύχρονη εμπειρία του και τις εξειδικευμένες γνώσεις του για το καλό κρέας. Μαθαίνει, δηλαδή, στους πελάτες του πώς να ξεχωρίζουν από τη γεύση – το Νο 1 χαρακτηριστικό ποιότητας- το πραγματικά καλό κρέας.

Αυτό είναι, άλλωστε, και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος. Ότι προμηθεύει τον καταναλωτή με νόστιμο κρέας! Η τέλεια ποιότητα στην καλύτερη τιμή! Επιπλέον, ο ίδιος προτείνει δοκιμασμένες συνταγές και δίνει οδηγίες για την καλύτερη παρασκευή των αγαπημένων σας πιάτων, έτσι ώστε να τα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας, μαζί με ένα ποτήρι καλό κρασί.

Στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε και το κρεοπωλείο αλλά και η Βαρβάκειος Αγορά γενικότερα. Έτσι σήμερα, το σημείο αυτό της πόλης έχει καταφέρει να γίνει “τουριστική ατραξιόν”, προσελκύοντας τουρίστες από όλον τον κόσμο. Άλλωστε το κρέας είναι στην κουλτούρα πολλών λαών του κόσμου και η βόλτα σε μια αγορά τέτοια είναι γραφική και απολαυστική.